Kunder
meinrad

”I egenskap av projektledare på en ISO-certifierad översättningsbyrå uppskattar jag djupt Annas professionella attityd, den höga kvaliteten på utfört arbete och att hon levererar i tid. Hon är alltid lätt att nå och svarar kompetent på våra frågor. Hennes varma och vänliga personlighet gör det enkelt att kommunicera med henne. Vi uppskattar varje arbetstillfälle med Anna. Tack för ditt fortsatta engagemang, Anna!”


- Andrea Gutwein, projektledare & in-house-lingvist

MEINRAD.cc. Wolfsberg, Österrike

Languagewire

”Anna har arbetat för Languagewire i många år. Vi är mycket nöjda med den höga servicenivån, hennes hjälpsamma attityd och kvaliteten på hennes arbete. Anna är alltid engagerad och har en mycket god känsla för stil och språkflyt.”


- Supplier Relations Department, Languagewire, Köpenhamn, Danmark

Anna översätter sedan september 2017 regelbundet för oss från tyska och engelska till svenska inom områdena mode, reklam, marknadsföring, sociologi och informationsteknik. Anna har alltid tillförlitligt och noggrant levererat översättningar som vi har varit mycket nöjda med. Hennes översättningar har aldrig förorsakat anmärkningar eller reklamationer från våra kunder.


- i.A. Christoph Göbel, leverantörsavdelningen, KERN AG

Frankfurt am Main, Tyskland

TrueLanguage

”Anna är alltid beredd att ställa upp för oss när det gäller både översättnings- och korrekturläsningsuppdrag. Vi uppskattar hennes snabba svarstid på våra förfrågningar och hennes välvilja att hjälpa oss med komplexa och utmanande projekt. Hon levererar dessutom alltid i tid. Hennes kunskaper i både engelska och svenska (hennes modersmål) är utmärkta.”


- Joe Goldstein, resurskoordinator på TrueLanguage, Marietta, Georgia, USA

Kolibri Kommunikation

”Jag kan inget annat än att rekommendera Anna W. om du letar efter en tillförlitlig, engagerad och kreativ översättare som är beredd att göra det lilla extra. Anna har uppvisat flexibilitet inom ramen för alla våra svåra översättnings- och korrekturläsningsuppdrag. Hon klarar av att hantera mycket utmanande texter och kan hålla sig mycket noga till förutbestämd terminologi så att våra kunder alltid är mer än nöjda med den slutgiltiga översättningen. Hennes snabba svarstid och förmåga att hantera komplexa förfrågningar på kort tid har gjort Anna till en mycket viktig översättare för oss.”


- François Entringer, projektledare, kolibri online, Hamburg, Tyskland

”Anna är en mycket trevlig och tillförlitlig översättare. Hon har en positiv attityd, levererar i tid och uppvisar tålamod och flexibilitet oavsett vad som händer. Det är alltid ett nöje att arbeta med henne.”


- Isa (chef/ägare), Belgien

HandsomeKitchens

“Det var helt fantastiskt att få jobba med Anna och hennes team! Hennes snabba expertis var mer än jag hade förväntat mig. Anna gav mig råd och vägledning som ingen annan professionell lingvist gjorde när jag först började leta efter en tillförlitlig översättare. Jobbet krävde mer än att bara översätta – språket skulle också vara relevant och passa på den svenska marknaden. Hon levererade projektet i tid och av oerhört hög kvalitet. Jag vill rekommendera Anna om du letar efter en översättare. Hon är en av de duktigaste experterna inom sitt område.”

Med vänlig hälsning,
Handsome Kitchens, Great Neck, New York, USA

"Anna översätter och korrekturläser för Supertext sedan november 2017 i egenskap av frilansare från tyska och engelska till svenska. Hon är en mycket pålitlig, kompetent och trevlig översättare. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera Anna. Hon levererar översättningar och korrekturläsningsprojekt av hög kvalitet vid överenskommen deadline."


Alexandra Prahl, Head of Babylon, Supertext, Berlin, Deutschland

Låt oss göra något fantastiskt tillsammans.

Kontakta mig med grundläggande

uppdragsinformation för en snabb offert!